Firmaoplysninger

Dronevolt Scandinavia ApS
Park Allé 380A
2625 Vallensbæk
CVR: 36 89 98 83

Tlf.: 70 70 72 23
Mail: kontakt@dronevolt.dk
Web: dronevolt.dk

Vi svarer på mailen indenfor 23 timer.

Bankoplysninger

Nordea A/S Erhvervsafdeling
Reg.nr. 2593
Kontonr. 6280855101
IBAN DK8920006280855101
Swiftadresse NDEADKKK

Varer sendes til:

Dronevolt Scandinavia ApS
Park Allé 380 A
2625 Vallensbæk
Tlf. 70707223

Levering

Leveringen sker med Postnord medmindre andet er aftalt. Leveringstiden fremgår på det enkelte produkt. Generelt gælder der, at leveringstiden for lagervarer er 1-2 dage. Leveringstiden for varer som ikke er på lager, er 3 – 5 hverdage. I enkelte tilfælde længere.

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over DKK 200,00 (Gælder kun PostNord – Valgfrit udleveringssted)

Ved andre forsendelsesmetoder eller ved køb under DKK 200,00 er fragten DKK 39,00

Ovenstående gælder kun for ordre leveret i Danmark(Gælder ikke Grønland og Færøerne)

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du en reparationssag, kan du med fordel oprette den her på siden under service og værksted.

Skader og fejl under flyvning

De fleste fejl som sker under flyvning, skyldes pilotfejl. For at undgå de mest kendte pilotfejl, anbefaler vi, at du sætter dig ind i udstyret inden brug. Sker der, mod forventning, en fejl på dronen under flyvningen som resulterer i et tab eller styrt, kan du kontakte producenten med henblik på erstatning.

Forsikring

Drone Volt anbefaler, at man tegner ansvarsforsikring på sin drone. Som privatperson kan dette typisk gøres for ca. kr. 600,- /år i modelflyveklub. Som erhvervsdrivende kan dette typisk gøres for ca. kr. 2.000,- /år hos forsikringsvirksomheder med speciale i fly-forsikringer.

Til erhvervsdrivende anbefaler vi Coverdrone, som tilbyder både ansvar og kaskoforsikring af dit drone udstyr.

Send forespørgsel til Coverdrone.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale på følgende måder:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • Klarna (Betaling efter 14 dage, eller del din betaling op)
  • Bankoverførsel (Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
  • EAN (Offentlig betaling), Ordren kan kun gennemføres, hvis følgende oplysninger er oplyst: EAN nr. + CVR nr. + Indkøbereference

Pengene trækkes først fra dit betalingskort, den dag varen afsendes! Vi opkræver ingen gebyrer.

Alle priser på web-adressen https://dronevolt.dk er inkl. Moms, medmindre andet er angivet.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@dronevolt.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Da vi også tilbyder DJI Care forsikring, så kan køb af disse ikke fortrydes, hvis koden leveres elektronisk (email, sms, mms, messenger eller lignende).

Fortrydelse af en del af købet

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb hos Drone Volt, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ved returnering af varen bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Har du registreret varen hos producenten, kan vi kun sælge varen igen som demomodel. Det betyder, at der vil ske en væsentlig værdiforringelse i forhold til det beløb, du kan få tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:

Drone Volt
Park Allé 380 A
2625 Vallensbæk
Tlf. 70707223

Varereturnering foregår også til denne adresse. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Flyvesikkerhed

Drone Volt henstiller til, at alle overholder reglerne for flyvning med droner i Danmark. Du kan altid hente information på droneregler.dk

Manualer

Manualer og instruktioner er som regel på engelsk og kan ikke leveres på dansk. Da droner et teknisk produkt som ofte opdateres er det vigtigt at du besøger producentens hjemmeside og henter seneste manual samt opdaterer dit produkt til nyeste firmware inden du starter din drone.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos Drone Volt: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Drone Volt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på dronevolt.dk er Kim Larsen. Som registreret hos Drone Volt, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kontakt@dronevolt.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@dronevolt.dk eller kontakte os på 70707223. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

PriceRunner Købsgaranti

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.10.2023