Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

DJI Inspire 2

Reference 01-00020

Der er 2 år siden DJI Inspire 1 kom frem som den første filmdrone i verden der integrere et HD-video transmission på en stabiliseret platform med et 4K kamera, der kunne panorere 360°.


DJI Inspire 2 bygger videre på denne revolutionerende drone, med forbedring på alle punkter, så den nu har anti kollisionssystem, længere batteritid og bed videotransmission

25 295 DKK

Antal

en e-maerket butik
 • SIKKER BETALING

  GRATIS LEVERING

  Fra 200,00

  Certificeret værksted

  Erfaren rådgivning

  CLICK & COLLECT

  Vi har åbent mandag til fredag

  EXPRESS SHIPPING

  Levering fra dag til dag

  Vi står til din rådighed

  Kontakt os 70 70 72 23

DJI Inspire 2

En professionel platform til både foto og video

Den nye DJI Inspire 2 er en kraftig opdateret version med mange vigtig nyskabelser, bla. dens evne til at optage video i 5,2K (4,2 Gbps) i DNG RAW-format Apple ProRes og tilbyder endnu mere frihed til efterredigering.

Et nyt billedbehandlingssystem, kaldet CineCore 2.0 er integreret dronen, der tillader den at behandle store filer. hurtigere. Flere video kompressions formater er understøttet via CineCore 2.0, som Adobe CinemaDNG, Apple ProRes 422 HQ (5,2K, 4K) og ProRes 4444 XQ (4K), H.264 og H.265. Ved optagelse af 4K video i H.264 og H.265, er båndbredden sat op til hele 100 Mb/s.

I modsætning til Inspire er Inspire 2 er udstyret med et FPV kamera(First Person View) på næsen, der er stabiliseret på to akser. Piloten kan derfor let navigere og  kameraeoperatøren kan fokusere på positionen af kameraet til optagelserne uden at piloten mister orienteringen. DJI Inspire 2 tilgodeser derved at af de krav, flere Inspire 1 operatører har efterspurgt.

DJI Inspire 2 giver kreativ frihed med en række nye Zenmuse kameraer. Disse er specielt designet til optagelser fra luften.

Zenmuse X4S: 20MP sensor på 1 tomme, med et dynamisk område på 11,6 f-stop og en brændvidde svarende til 24 mm. Kameraet har en blænde kontrol (f2,8-11) og en mekanisk lukker, der fjerner forvrængning forsaget af "rolling shutter".

Zenmuse X5S: Micro 4/3 sensor med 20,8 megapixels og et bredt dynamikområde på 12,8 f-stop. Det er kompatibel med min. 8 objektive fra vidvinkel til zoom. Kameraet kan også tage kontinuerlig burst 20 fps i RAW DNG (20,8 MP).

Avanceret antikollisionssytems

Den nye DJI Inspire 2 har, i modsætning til version 1, en meget avanceret anti-kollisionsystem, som garanterer piloten en ekstra sikkerhed under flyvning. Dronen vil aflæse og modellere sine omgivelser på samme tid, så den kan "forstå" hvor der farer for kollision og undgå dem. Systemet kan se potentielle forhindringer i op til en afstand af 30 meter.

Inspire 2 er også udstyret med en infrarød sensor foran og på toppen, som gør det muligt præcist at identificere barrierer indenfor 5 meter, hvilket øger sikkerheden og væsentligt begrænser risikoen for ramme forhindringer, hvilket især er en risiko indendørs.

Dette kollisionsforebyggende system også aktiveres, når du bruger "RTH" (Automatisk returnering til startposition), og andre intelligente flyvefunktioner, som tapfly, active track og POI. Hvilket gør det endnu mere betryggende at anvende disse funktioner selvnår der er objekter i nærheden af der hvor der flyves.

Bedre batterilevetid med det nye TB50 batteri

Den nye DJI Inspire 2 drone er udstyret med et system med 2 batterier, som gør det muligt at forbedre flyvetiden. De nye batterier, kaldet TB50, har en kapacitet på 4280 mAh(97,58Wh) og giver op til 27 minutter flyvetid (med X4S kamera), som vil give dig endnu mere tid til at udføre dine opgaver.

En anden nyskabelse er en automatisk opvarmning teknologi, der gør det muligt for dronen at fungere gnidningsløst selv ved lave temperaturer (ned til -20 ° C).

En ny lade hub på hele 800W, specielt dedikeret til Inspire 2 og kan oplade op til 8 batterier samtidig, så du kan få glæde af lettere opladning og endnu mere flyvetid. Det er også muligt at transportere 4 ekstra batterier og en konventionel batterilader med denne hub.

Forbedret ydelse med ny opbygning og motorer

DJI har ikke udeladt at udvikle og forbedre det mekaniske, så dronens ydeevne er dramatisk forbedret, der er brugt en legering af magnesium og aluminium i dens ramme, designet er gjort mere aerodynamisk. Alle de forbedringer tillader dronen for at nå en maksimal hastighed på 108 km/t og accelerere fra 0 til 50 km/t på bare 4 sekunder!

Desuden giver det nye motorsystem dronen mulighed for at flyver under mere ekstreme forhold og i højder på mere end 2500 meter over havet.

Alle disse nye tiltag gør dronen meget mere fleksibel uden at gå på kompromis med let betjening og høj driftsikkerhed.

Forbedret pålidelighed

For at sikre pålideligheden på DJI Inspire 2, har den derfor nu 2 IMU'er og to barometre, som konstant sammenligner data, så et udfald eller en forkert data ikke indfluere flyvningen eller i værste fald foresager et svigt af kontrollen.

Det er med samme filosofi at dronen er udstyret med to batterier, så ved et batterisvigt, vil dronen kunne bringes sikkert til landing.

Optimeret transmission med integreret Lightbridge

DJI Inspire 2 er udstyret med Lightbridge teknologi, der tillader stabil signaloverførsel mellem drone og radiostyring (valg af 2,4 GHz eller 5.8GHz for forbedret stabilitet). Dette gør det muligt at kontrollere enheden med præcision selv på lang afstand, og samtidig have en et lice feed i 1080p eller 720p på den tilsluttede skærm. Dronen kan således flyve selv på afstand op til 4 km(CE)

Inspire 2 remoten kan også være konfigureres i Master/Slave, så den ene remote kontrollere dronen og den anden styrer kameraet. Denne mulighed er et must-have til udføre komplekse optagelser med meget kamerabevægelse. De to fjernbetjeninger kan adskilles med op til 100 meter uden tab i billedkvalitet!

Ny funktion der vil glæde tv-fagfolk, er Broadcast tilstanden der tillader udsendelse af video ved hjælp af standard broadcast format 1080i50 eller 720p60. Når remoten er forbundet til transmissionsvognen, har video fra luften aldrig været så let at vise live.

Tilbehør / relateret