Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

DJI Inspire 

DJI INSPIRE. Absolut top model drone i klassen. Med en vægt lige under 3.500g er den både hurtig og utroligt manøvredygtig.

Den nye Inspire 1 V2.0 er den nyeste model og adskiller sig kun fra Inspire 1 PRO ved at have X3 kamera. X5 kamera'et er et mesterstykke med 16mp og mulighed for udskiftelse af lense. Inspire X5 PRO har desuden mulighed for at 3x ZOOM.

Fælles for DJI Inspire dronerne er at du her får en drone af højeste kaliber. DJI Inspire dronerne er de mest avancerede droner du finder på markedet – dvs. den mest avanceret flyveklare drone. DJI Inspire er en komplet drone, som har formået at kombinere høj stabilitet, fleksibilitet og en kraftfuld motor i ét. Det er specielt stabiliteten der kendetegner denne professionelle drone, hvilket bevirker at du har de optimale muligheder for at have fokus på selve videooptagelsen under flyvningen.

Ligesom med Phantom 3 dronerne har Inspire dronen et medfølgende 4K kamera, som er monteret via i en tre-akset gimbal og kan tage fotos med op til 12 megapixel. Den tre-akset gimbal sørger for at du fuldstændig undgår rystelser under optagelserne og dermed får en professionel optagelse hver gang. Ligesom DJI Phantom dronerne kan kameraet optage stilfotos med 12 megapixels med et objektiv der lyder på et f/2.8 med 94⁰ synsfelt.

DJI Inspire dronerne er designet og produceret med det mål at skabe den mest aerodynamiske drone overhovedet. Dette kommer blandt andet til udtryk i de materialer dronen er bygget i. Selve armene på DJU Inspire dronen er lavet i kulfiber, hvilket højner stabiliteten samtidigt med at dronens konstruktion bliver styrket. Landingsstellet er gemt smart væk under flyvningen, hvilket mindsker luftmodstanden og øger aerodynamikken. Ved tryk på kontrollen foldes dronens landinstel ud igen. En anden fordel ved dette smarte landingsstel er at kameraet har uforstyrret 360 graders udsyn, hvilket vil sige at dele af dronen på ingen måde forstyrrer de optagelser man laver.

Autopiloten i DJI Inspire dronen er ydermere med til at stabilisere, hvilket giver en bedre optagelse og en mere smooth flyvning. Dertil kommer at autopiloten er med til at spare på energien, da der ikke bliver benyttet unødig strøm til en manuel stabilisering af dronen.

Du kan streame direkte til din smartphone, tablet eller sågar YouTube med din DJI Inspire drone. Det er nemt forbinde dronens kamera via Android eller IOS. Du skal blot forbinde kontrollen via et USB-kabel, hvorefter du både kan styre og livestreame direkte via DJI’s App. Selve kvaliteten af det du streamer fra din Inspire 1 Drone er i 720P HD, hvilket vil sige at du får alle detaljer med. Du kan faktisk streame i en afstand på op til km fra dronen. App’en kan du også bruge til videoredigering, livestreame til Youtube, flyveindstillinger, statistik over flyvningen og meget andet.

Som noget helt unik ved DJI Inspire dronerne kan du via to kontroller være to om at styre dronen. En person til at styre flyvningen af DJI Inspire dronen og en anden til at styre 4K kameraet. Det er nemt at tilføje den ekstra kontrol, som tilkobles den tre-aksede gimbal, hvor kameraet er monteret.