Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

DJI Phantom 3 

Phantom 3 serien er indstigningsmodellen fra DJI, der ikke går på kompromis med funktionalitet og features.

DJI Phantom 3 dronerne finder du i tre versioner: DJI Phantom Professional, DJI Phantom Advanced og DJI Phantom Standard.

DJI Phantom Professional bliver oftest benyttet til professionelle og erhvervsmæssige opgaver. Med denne drone får du en quadcopter med et imponerende 4K kamera og en tre akset gimbal der sikrer optimal stabilitet. Med DJI Phantom Professional dronen kan du live-streame det kameraet optager direkte ned på din smartphone eller tablet og det er vel at mærke i HD kvalitet. Denne DJI drone udmærker sig især ved at den er uhyre nem at styre, samtidigt med at man kan optage film og billeder af høj klasse.

Selve optagelsen af billeder og film med DJI Phantom 3 Professional fungerer optimalt – kontrollen af kameraet foregår via din smartphone eller tablet, hvor du nemt kan styre udløseren og modtage et direkte HD livestream fra dronens kamera. Billederne er ultraskarpe – farver og detaljer fremstår tydeligt og du får i det hele taget en professionelt produkt med denne DJI Phantom 3 drone.

Det betyder meget for kvaliteten af billederne at selve flyvningen af dronen kombineret med optagelserne fra 4K kameraet spiller fornuftigt sammen. Og det er helt klart tilfældet med denne drone, som på alle måder er optimeret hen i mod at skulle levere professionelle optagelser. Med 4K kameraet kan du optage video med op imod 30 fotos pr. sekund. Dette professionelle dronekamera tager billeder med 12 megapixels og har en linse der imponerer med et f/2.8 med 94⁰ synsfelt.

Når det kommer til flyvningen af en DJI Phantom 3 drone vil du med det samme føle at du har at gøre med en drone i høj kvalitet, som på alle måder er blevet gennemtestet inden den er kommet på markedet. DJI Phantom 3 er yderst intuitiv og man har hele tiden en fornemmelse af at responsen stemmer perfekt overens med kontrolleren. Sagt med andre ord ”DJI Phantom 3 dronen afviger på ingen måde fra dine inputs”. Derfor er oplevelsen af at styre og flyve dronen kontrolleret og behagelig, hvilket gør de nemt at optage film og tage billeder under flyvningen.

Stream direkte til din smartphone eller sågar YouTube. Med DJI Phantom Professional kan du nemt forbinde dronens kamera med din smartphone via Android eller IOS. Du skal blot forbinde kontrollen til din mobil via et USB-kabel, hvorefter du både kan styre og livestreame direkte via DJI’s App. Selve kvaliteten af det du streamer fra dronen er i 720P HD, hvilket vil sige at du får alle detaljer med. App’en kan du også bruge til videoredigering, livestreame til Youtube, flyveindstillinger, statistik over flyvningen og meget andet.

Der hvor DJI Phantom Professional adskiller sig fra DJI Phantom Advanced og DJI Phantom Standard er på kameraet. Professional-udgaven har som beskrevet et 4K kamera, hvor Advanced og Standard har et 2,7K kamera. Dertil har DJI Standard ikke DJI Lightbridge, hvilket vil sige at streamet fra dronen foregår via Wifi. Forskellen ses også i prisen på de forskellige DJI Phantom 3 droner.