Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

Drone Volt Academy 

Tag et dronebevis og bliv professionel dronefører

Drone Volt tilbyder nu vores kunder at tage et drone bevis i samarbejde med MyDroneAcademy, vi udbyder uddannelsen i samarbejde med en skole godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen til at udbyde droneførerkurser som giver tilladelse til professionel flyvning med droner i bymæssige områder.

Overvejer du at flyve professionelt med droner?  – Så vil du uden tvivl komme ud for opgaver, hvor du skal flyve i bymæssige områder. For at få tilladelse til dette skal du have et dronebevis.

Droneførerkurset har til formål at uddanne dig som professionel dronefører, således du kan udføre erhvervsmæssige flyvninger indenfor bymæssige områder.

Uddannelsen består af to dages obligatorisk teoretisk undervisning, efterfulgt af en teoriprøve – Dette giver mulighed for at få udstedt et dronebevis gældende for flyvning med droner i bymæssige områder i kategori 1A, med en startvægt på op til 1,5 kg, f.eks. DJI Phantom 3 eller 4 og andre droner indenfor denne kategori.

Ønsker du at få tilladelse til at flyve med multirotor droner i kategori 1B droner med startvægt mellem 1,5 kg og 7,0 kg eller multirotor droner i kategori 2 med startvægt mellem 7,0 og 25 kg, skal du ud over basiskurset have en dag ekstra med undervisning og flyvning, efterfulgt af en praktisk flyveprøve i den kategori du ønsker.

Udover uddannelse til flyvning med multirotor droner tilbyder vi også uddannelse til flyvning med fastvingede droner i kategori 1A og 1B, samt til natflyvning.

Kursuspriser dronebevis.

Kat 1A, 2 dages teori + 1 dag praktisk flyvning– kr. 6499 + moms.

Kat 1B, 2 dages teori + 1 dag praktisk flyvning – kr. 6495,- + moms.

Kat 2, 2 dages teori + 1 dag praktisk flyvning – kr. 6495,- + moms.

Natflyvning, 1 aften/nats individuel træning – kr. 3495,-+ moms.

Du kan se ledige pladse og tilmelde dig her.