Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

DJI Phantom 4 / Pro 

DJI Phantom 4 er deres nyeste drone i Phantom serien, der bygger videre på samme simple betjening, men med endnu flere funktioner. Som den første DJI drone har Phantom4 fået aktivt antikollisionssystem, mulighed for at følge et objekt, blot ved at udpege det på din tablet (aktiv track) og tapfly hvor dronen flyver derhen hvor du peger ligeledes på din tablet. Oveni i det hele har den også fået et større batteri, bedre kamera og et hurtigt klik på system til dens propeller.

DJI Phantom 4 dronen er den absolutte topmodel indenfor Phantom-serien. Ligesom med DJI Phantom 3 Professional dronen får du her en quadcopter med 4K kamera, men DJI Phantom 4 adskiller sig på en række andre væsentlige områder. Et af de mest revolutionerende features ved Phantom 4 er med en 1-click solution kan sættes til at følge andre objekter i luften og kan sættes på auto pilot og dermed automatisk flyve.

Optag slow motion med DJI Phantom 4. Kameraet i Phantom 4 dronen er en historie for sig selv. Selve specifikationerne lyder på 4K (4096 x 2160) videooptagelse med i alt 25 pr. sekund. UHD 4K (3480 x 2160) der giver mulighed for at optage 30 billeder pr. sekund. Dertil kan kameraet optage i HD (1080 x 1920), hvilket giver dig mulighed for at optage hele 120 fotos pr. sekund – dette gør kameraet ideelt til at optage i slow motion. Ligesom Phantom 3 dronen kan kameraet optage stilfotos med 12 megapixels med et objektiv der lyder på et f/2.8 med 94⁰ synsfelt.

Phantom 4 dronen har indbygget ActiveTrack, hvilket betyder at dronen automatisk kan finde, registrere og følge objekter i luften. Vi et enkelt tab på skærmen kan dronen selv finde genkende ting i luften, hvoefter du kan vælge at den automatisk skal følge efter. En anden stor fordel ved DJI Phantom 4 er at dronen har fået indbygget sensorer som bevirker at den automatisk flyver uden om objekter og dermed i høj grad nedsætter risikoen for uheld – lidt ligesom man ser i selvkørende biler. Sensorerne scanner konstant omgivelser og sørger selv for at stoppe, hvis den for eksempel har kurs mod en lygtebæl eller en mur. På den måde undgås mange af de menneskelige fejl, som oftest er skyld i ulykker.

En anden fordel ved DJI Phantom 4 drones autopilot er at du for eksempel kan lande og lette via et enkelt klik på kontrollen. Er du ude for at din drone kommer ud af syne eller har dronen fået uventet problemer med lokations- eller retningsbestemmelsen kan du autopiloten nemt og sikkert din DJI Phantom 4 drone hjem.

DJI Phantom 4 dronen er optimeret fuldt ud i forhold til aerodynamik. Ydersiderne er poleret helt glat, hvilket mindsker friktionen betydeligt. Selve motorene er også blevet placeret højt, hvilket øger stabiliteten og gør dronen lettere at flyve. Dertil betyder den hævet motor at du ikke får dronepropellerne med i de billeder du optager.

Du kan streame direkte til din smartphone, tablet eller sågar YouTube med DJI Phantom 4. Det er nemt forbinde dronens kamera via Android eller IOS. Du skal blot forbinde kontrollen via et USB-kabel, hvorefter du både kan styre og livestreame direkte via DJI’s App. Selve kvaliteten af det du streamer fra din Phantom 4 drone er i 720P HD, hvilket vil sige at du får alle detaljer med. App’en kan du også bruge til videoredigering, livestreame til Youtube, flyveindstillinger, statistik over flyvningen og meget andet.