Dansk
Vores butik
Drone Volt Scandinavia er en e-mærket butik

VORES PRODUKTER

Udforsk Drone Volt's online butik

The Drone Volt Scandinavia's online butik åbnede i sommeren 2015, vi tilbyder droner til private såvel som til professionelle. På vores shop finder du et stort udvalg af de meste almindelige droner og tilbehør til disse. Udover salg tilbyder vi også rådgivning, reparation af droner og dronepilot uddannelse.

Drone Volt, autoriseret af følgende præmium drone producenter

Vores Online Katalog

Her findet du droner til professionelle såvel som til private, der er også et stort udvalg af tilbehør der er med til at du kan løse lige netop den opgave du ønsker. Er der noget du mangler, så du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Hvorfor handle i Drone Volt online butik
Når du handler hos Drone Volt Scandinavia får du en masse ekstra med i handlen, vi tilbyder råd og vejledning både før et evt. køb og efter, og vi har efterhånden en masse erfaring og kan derfor hurtigt hjælpe dig videre, hvis der skulle opstå et problem.

DJI certificeret forhandler

Vi er certificeret forhandler af DJI og skulle uheldet være ude, har vi selv stor erfaring i håndtering af reparationssager, både indenfor og udenfor garantien. Vi har direkte og hurtig service via DJI's værksted i Holland, som hurtigt og effektikt kan hjælpe i mere komplicerede sager.